slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever

Äntligen helg! Har haft helg i snart två timmar, men det var inte förrän nu det slog mig. Allting rullar på, har klämt in sex jobbpass på fem dagar, somnade någon gång efter 17 igår och ville verkligen inte gå upp idag vid 4 när klockan ringde. Idag har varit kaos; reklamation, något som känns som tusen spärrade pallar (det är inte ens en tiondel av det egentligen), något som jag skulle bli förvånad över om vi inte fick tillbaka. Förutom det tabbade jag mig rejält, men det räddade den pallen från att skickas iväg då det fanns detaljer i någon låda som inte var okej. Någonstans vill jag ju tro att det bara var meningen att hända, eftersom resultatet blev som det blev ;)
 
Idag firar jag i vilket fall in helgen med att äta mat och dricka öl någonstans med en kär vän! Vilket behövs efter denna veckan, och att ladda om inför de två kommande dagarnas pluggande. Måste komma ikapp nu. Just nu undrar jag hur fan jag hann med att jobba heltid, extra och plugga i vintras/våras, när jag nu inte hinner med att bara jobba heltid och plugga..

and when I'm the subject, here's the reaction you can expect: fuck you

Hade en fin midsommar med Tess och Emma-Linnea. Vi åt trerätters som jag hållt på med nästa hela dagen, spelade Sanning&Konsekvens, drack alkohol på altanen, skrattade och hade det mysigt. Vi skrattade extra mycket åt Tess, hahaha!

Jobbet har bara flutit på bra. Drömde inatt att jag somnade på jobbet efter att ha jobbat på Harrys hela natten. Hoppas det inte blir verklighet på torsdag.
I lördags hade vi en fin utgång också, jag, Julle och Anna. Vi avslutade med Mc Donald's, lite sittande på bryggan vid Munksjön innan vi begav oss hemåt. Ytterst trevlig och välbehövlig kväll!

Ikväll ska jag dricka vin hos en fin vän, måste bara pallra mig ner till Ica nu och hämta ett paket och börja packa och sådär. Och få bort Maria Menas "Fuck you" från hjärnan.

RSS 2.0