welcome to the black parade

Blev inte helt hemlös i veckan, fick sova hos en vän från EBS-kursen, tack och lov! Hade sådan ångest söndagsnatten över det. Det blev ett snabbsamtal med syster i tisdags efter en kaotisk dag på banken och agencyn, men ett längre samtal på onsdagen tror jag det var. Mysigt! Och nu är en present till Neo inhandlad också, Disney-butiken kan vara det bästa i hela London.
I torsdags flyttade vi in in vårt rum också, köpte lite saker vi behövde och sen jobbade jag min första officiella dag på puben. I fredagskväll fick jag någon konstig feber som varade över natten och gårdagen, men nu är helt borta.
Idag blev det ännu ett besök i Hammersmith för att köpa mer saker som behövdes, vår första maskin tvätt i huset är klar och upphängd på varenda yta som går att hänga på; garderobsdörrar, gardinstången, tvättlinan utanför duschen, lådor.. Ja, överallt. Senare blir det ett besök på Roadhouse för att titta på ännu en flair competition.
Imorgon; IKEA och sedan Brick Lane.

jag är tusen ljusår ifrån dig

Rum i East Acton, flyttar in på torsdag. Jobb på en pub i Notting Hill, börjar i veckan. Möte på banken på tisdag. Alvin fyller två år på tisdag.
Utan tak över huvudet måndag till torsdag på tal om något helt annat. Mest använda meningen under tiden här i London passar bra in nu; vaffanculo.

jag ser dig ibland, får inte gå fram och hålla din hand

Här är det tyst - som vanligt. De fyra veckorna på EBS har varit fantastiska på många sätt och vis. Mött helt otroliga människor, haft några helt galna utekvällar, mysiga dagar i parker med picknick och flair, mängder med kaffe och onyttig mat. Vissa dagar har varit smått fyllda av ångest, någon gång har jag bara velat ta mitt pick och pack för att åka tillbaka till Sverige, men jag är kvar.
Efteråt har det blivit tomt när alla lämnat vårt rum. Någon jag saknar är vår underbara B som bidrog med de roligaste kommentarerna och historier jag hört på länge; "if I throw up two more times, I'm gonna call the cops". Icke att förglömma receptet på screaming orgasm - "37,5 ml pussyjuice, 12,5 ml ball sweat and garnish with pubic hair".

Nu börjar det hända lite saker också. Bokat möte för att öppna ett bankkonto, ska ringa om NI-nummer imorgon och även åka till en pub för att lämna CV. Hoppas på lite extra tur att agencyn ringer imorgon också så vi kan kolla på våra rum. Och att min telefon låses upp från operatören i Sverige snart med så jag kan byta till mitt engelska sim-kort och få mitt jäkla nummer att fungera.

Tittade även på Sommarpratarna på SVT Play ikväll. Jag grät till Kakans sommarprat i somras, och jag grät ikväll igen för att det faktiskt finns så otroliga människor som Kakan, så jävla underbart!

RSS 2.0