en vän med en bil och vi åkte långt bort

Imorgon, imorgon, imorgon åker jag och köper bil! En mörkblå Ford Ka från -97. Jag är lycklig över detta! Min planer om körkort är på G igen; jag köper bil imorgon och skriver in mig på körskola på måndag! Jag är en bit på väg nu, det enda som fattas är jobb och en egen lägenhet nu; allt det som jag satsat på att ha framåt hösten/vintern.
I sommar ska jag köra bil i massor, till hösten blir det en intensivkurs. Oh, detta kommer bli så bra!

Jag sa för en liten stund sedan att jag var en lycklig människa med chips, dipp och cola och Grey's.
Nu är jag en lycklig människa med chips, dipp och cola och Grey's och en bil! Det blev en jävligt bra helg trots allt, jag som gav upp hoppet efter att den jag hittade förra veckan blev såld och sedan den gula som Peter ringde på i torsdags och denna gula jag hittade idag var också såld sa Peter nyss efter att han ringde på den. Men den mörkblå var inte såld, åhå!

I will blow your heart to pieces

Massa Manson-låtar på hjärnan som går runt och runt och runt. Jag jobbar mig igenom åttonde säsongen av Top Model och planerar att börja titta på Clannad efter det. Jag kan äta chips nu också, lyckades få i mig lite godis också, men det är svårare att äta... Annars har jag i stort sett bara levt på milkshake, isglass, yoghurt, omelett och lite barnmat.

Hörde att systeryster var här när jag vaknade med och sprang ut och pussade lite på Neo. Sedan gick jag och la mig i min säng och tittade på Top Model och konverserade lite med FredrikFrumf på msn. Och hur mycket längtar jag inte till efter studenten nu; en hel vecka utomlands med frumf, helt underbart!

Nu bjuder jag mig själv på en cigarett och sedan ska jag fortsätta titta på Top model hela dagen.
För övrigt är det en vecka kvar till Popadelica nu. Jag längtar!

it's not like I made myself a list of new and different ways to murder your heart

Återgår till en gammal vana att vika tvätt och tvätta när jag behöver sortera tankarna. Jag åker till min fru med första bästa tåg när jag vaknat imorgon, det blir choklad och glass och det ena efter det andra skulle jag tro.
Det är någon slags repris. Bara att denna är så otroligt jävla mycket värre...

men ingenting är värt det när leva blivit rädsla

Jävla idioti att ens tro på någonting abstrakt!
Det är ta mig fan sanningen ord sagda av mig själv idag. Jag behöver någon jag kan skrika ut min ångest till, någon som kan hålla om mig och torka mina tårar. Och egentligen finns det bara en person som duger till det från min sida just nu, men det finns en ursäkt från din sida till att du ska slippa.

I alla fall, om en månad sitter jag nog i Örebro, full och glad och omringad av okända människor på en festival jag blev medbjuden till av Svampbob himself när jag och Låväh träffade på honom på June idag. Kan någon annan, kan jag. Och just nu längtar jag jävligt mycket till det. Men egentligen vill jag nog inte följa med, jag vill tillbringa den helgen med glada tankar och bra samvete...

Tungan är nypiercad och svullen; impuls från Jessiicas sida idag på multimedian om att hon skulle pierca tungan. Fan, go for it, nu jävlar ska den sitta där! Jag bryr mig inte. "Det är fan värt att det kommer göra ont". Eh, just nu är jag inte riktigt säker. Att ta ett bloss på cigaretten gör ont. Hela munnen gör ont. Att svälja gör ont. När jag gjorde tappra försök att äta kyckling/wokgrönsaker/nudelsoppa droppade staven neråt istället för uppåt och jag var bergsäker på att jag svalt kulan och att staven låg lös i munnen så in med fingrarna i munnen och där satt både staven och kulan kvar.
Ska nog göra ett tappert försök att svälja ner en ipren snart med.

Bilen var såld. Mango. Kör väl en ny jakt. Finns en sådan jag vill i Norrköping, meeen, den är både obesiktad och oskattad, inte speciellt skönt att behöva trixa med det, och antagligen (jag med min helvetes jävla mangootur) kommer det vara trettio miljoner jävla fel på bilen och för att göra det extra jobbigt skulle väl servon och lamellerna jävlas.

Just nu raderar jag alla ord som påminner om dig ur mitt ordförråd, funderar på hur jag ska ta mig igenom den här natten utan min Håkan-tröja framför näsan och hela tiden en cigarett mellan fingrarna. Jag gör om mig själv för mitt eget bästa och hoppas att soluppgången får mig att återgå till hur jag brukar vara.

I love you though you hurt me so

Lämnade livet i Hok bakom mig efter en fin middag och röksällskap av PappaJan och frugan.
Kom hem och satte mig och målade naglarna och åt Ben&Jerry's, pratade även om bil med Peter igen och han ska ringa på en imorgon och om det blir som vi har planerat så åker vi och köper den på lördag. Så jag antar att jag nästa vecka får skriva in mig på körskola så att jag kan börja köra snart, jag har ju faktiskt gjort upp en plan över körningen så att jag har mitt körkort till hösten.

Jag har dessutom försökt muntra upp mig efter mitt gråtäventyr i mammas säng genom att titta på körskolors hemsidor osv, sysselsatt tankarna med vad det är jag ska "köpa" från början och vad jag kan ta senare, hur jag ska göra mitt körkort så billigt som möjligt och allt sådant. Dock blev allting kaotiskt och jag är tröttare än jag varit det senaste dygnet så jag kollar mer på det imorgon med Peter.

Nu ska jag titta på Vänner och sova, imorgon tar jag mig en sådan sovmorgon så jag bara hinner duscha innan jag ska åka till skolan, det känns bäst. Samtidigt försöker jag förbereda mig mentalt på en eventuell utskällning bara för att jag inte gjort min uppgift i mediekommunikation som jag kom att tänka på i måndags och sedan igår och sedan idag. Fuck it, huvudsaken är att den blir inlämnad tycker jag. Vilket den kommer bli. Och får inte jag ett betyg på min logg om informationskampanjen kan jag vänta med en inlämning; suck it norsk, we're equal.

and he tried to take your soul but didn't realise you keep it in a different hole

Och Magnus gick in i en vit korridor
Kvarten för ensam, stan för svår
Och Jonas ska hitta en mening i nån indisk by
Så trött på sanningen, behövde en ny

Och Karin slutade prata och for
Tillbaka till sitt flickrum, hem till mor
Och Anders är alltid glad, alltid glad
Det springer råttor bakom ridån på hans estrad

Och Linnea höll för hårt på sin moral
Varje dag, ett samvetskval
Du blir så ensam när du drömmer grandiost
Du blir så hånad, bränd och blåst


Dom sista drömmarna sträcker sig mot himlen
Över torgen här går var och en för sig
Om vi förlorar varandra i vimlet
Så minns att jag står bakom dig

så mycket piller, så lite sömn. så lite ork, så mycket dröm

Jag orkar inte riktigt någonting. Det känns inte som att man kan se det positivt att det är sex veckor kvar i skolan, jag har för mycket efter mig som ska göras under de veckorna som bringar så mycket stress och panik. Helgerna? Jo, jag ska plugga, men blir det av? Fredagen lite, ja, men inte mer, jag finner mer det mer intressant att sova eller titta på serier hela dagarna.
Jag hoppas att dessa sex veckor blir de sista sex veckorna av gymnasiet jag är nära på att hoppa av. Dra åt helvete jävla mangoskolfanskap.

I alla fall så fotades det i Stadsparken på morgonen. Skräp eller vitsippor - vitsippor is the way to go. Slutade med att Jossan, Jessiica och jag låg ner bland alla vitsippor och tog egobilder.
Pizza till lunch (absolut ingen kebabrulle hemma hos Julia sen, neeej).
Teatern spenderades utomhus där vi läste igenom manuset några gånger, övade på inlevelse och tonlägen osv. Köpte med Subway-mat till Julia och åkte hem till henne.
Tittat på Vänner, sovit en stund, rökt en del cigaretter, Julia fick mig att gråta samtidigt som jag asgarvade och ännu en jävla gång har jag blivit så jävla besviken. Fuck it, jag ger mig, jag orkar inte bry mig.

Att sova de kommande tolv timmarna låter oerhört lockande, frågan är om det är värt lite frånvaro... Äh, ställer ett alarm imorgon och så får jag se om det är värt det. Antagligen kommer det vara det...

cracking skull expanding seam

I lördags hittade jag en fin liten bil på Blocket. Skickade iväg ett litet mail till säljaren, och bara för att jag vill ha denna söta bil så oerhört mycket, och som Peter dessutom säger är jättebra att övningsköra i och jag skulle kunna tänka mig att ha den även efteråt, så börjar jag bli nervös för att han inte ens tänker svara på mitt mail. Nu när jag dessutom uppdaterade sidan så visar det sig att annonsen är borta. Fan också! Jag som ville åka dit redan i helgen, slänga upp pengarna framför honom och sedan åka hem med en egen bil. Well, min jakt efter en ny bil börjar imorgon. Efter att jag gråtit av mig lite grann. Jävla förälskelse i en bil, dumma människa som inte ens kan skriva om den blivit såld eller inte. Jag vill ha den.

I alla fall så var det trevligt igår med ännu en släktmiddag med Kims släkt. Och är man van vid en liten släkt så är det skrämmande när det finns ungefär 20 andra människor omkring en. Tror det var tre namn jag lyckades placera ihop med ett ansikte, ett namn till som saknar ansikte, så duktig är jag på namn.
Efter allting åkte vi till Kims mamma och var där en stund, Kim och jag åkte hem till mig för att jag skulle hämta lite saker och alkohol, sedan begav vi oss ut mot Sandra och Tommys hus. På vägen åkte jag och Kim runt i skogen och genom Ålaryd, han visade vart de bodde innan, vart han blev påkörd när han var liten och mycket annat. Sedan kom vi fram till målet, Frida, Kenny och Sandra kom en stund senare och det blev mat och alkohol. Räckte dock med väldigt lite innan alla gick och la sig.

Idag var det i stort sett bara att vakna, klä på sig, röka en morgoncigg, packa ner allting och sedan åka hem till Kim och sätta sig framför hans dator och titta på Vänner medan han var iväg på jägarexamensgrejset.
När han kom hem blev det ännu mer Vänner, sedan mat och efter det körde han mig till tåget. Ända sedan jag kom hem har jag försökt sova, det vill säga i ungefär två och en halv timme innan jag gav upp och hämtade min Ben&Jerry's. Nu ska jag röka en cigarett och hoppas att det får mig tröttare så att jag kan sova.
Jag har förresten kollat på nästan en hel säsong Vänner idag och jag skulle göra nästan vad som helst för att få den här veckan ledigt också så jag kan titta på ännu mer Vänner och låtsas att jag väger 250 kilo mer än jag gör och inte kan ta mig upp ur sängen och därav måste installera en frys bredvid sängen med massa Ben&Jerry's, samt ett kylskåp fullt med dipp och cola och en jävla massa påsar chips bredvid sängen. Vad fint livet hade varit om jag hade kunnat få den viljan igenom...

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss

Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klinga falskt

nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om nu
är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om
är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är
att se som i slow-motion
när du går sönder inuti

så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om
är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

I hear your voice, boy it's dark as the Devil's

Igår var det trevligt med mat hos Kims farmor och farfar som sagt. Åkte sedan till hans mamma, drack vin och krigade mot varandra med varsin lustig grej av samma material som liggunderlag kändes det som. Jag segrade först, woho. Sov sedan där, och vid 3.15 ringde FredrikFrumf, men något telefonsamtal blev det inte för att Kim låg och sov.

Idag var det mest lugnt. Kim skjutsade hem mig på eftermiddagen och då åt jag lite kinesmat som var kvar sedan i torsdags, sedan kom mamma och Peter hem och vi skulle titta på den senaste Harry Potter-filmen. Filmen hackade dock så vi stängde av den, och där på TV var en annan Harry Potter-film som vi tittade på.
Sedan började jag fixa mig osv, skulle ju få sushi idag. Men nej, mamma fick mig att komma upp till Anna&Micke istället, tydligen skulle Sebastian jobba så det blev ingen sushi. Fast grillat och lite alkohol och spel sitter aldrig fel heller.

Nu tänker jag spika upp ett lakan för mitt fönster igen, detta året började inte den förberedelsen tidigt, och sedan slänga upp ena fönstret och krypa ner i min säng och titta på Top Model och sova. Imorgon är det ännu en släktmiddag med Kims släkt som gäller. Borde nog tvätta också så jag har något att ta på mig...

ja, jag kan tänka mig ett liv som på stenåldern; utan pengar, neanderthal, vi glömmer bort och börjar om igen

Pizza på eftermiddagen, kinesmat på kvällen. Vem klagar? Inte jag i alla fall.
Så, som sagt blev det kinesmat här hemma och massa TV-tittande med mamma och Peter, och en cider gick också ner efter mycket om och men även om det tog sin lilla tid, haha. Körde ett peptalk med styvbrodern också. Känner att jag börjar bli hungrig igen nu... Jisses!
Jo, ja, jag sa innan idag att det var sommar också. I april. Herregud. Meeen, kan man äta frukost utomhus vid 12-tiden och jag får ont i huvudet av vätskebrist vid 14-tiden är det sommar.

Så, nu ska jag sova så jag slipper vara trött tidigt som fan imorgon; ska ju handla och sedan äta hos Kims farmor och farfar på eftermiddagen. Det blir nog bra.

ge dem ett finger och värm min hand

Har spenderat ett par dagar i skogen hos min man nu, och snart kommer Peter och Johan och plockar upp mig efter sin tur i stan.
Jag och Kim har tagit det lugnt mestadels som vanligt. Igår var vi i stan för min födelsedagspresent; bio och mat. No strings attached som vi egentligen skulle sett gick inte igår så rent spontant ungefär blev det Rio istället, men det var värt det! Och eftersom Rio bara gick 15.10 och vi var hungriga när vi kom till stan och inte hann med Jensen's som det var planerat åt vi på Mc Donald's (Kim ska dock laga middag åt mig någon dag som kompensation, ähä). Rio var i alla fall bra, och väldigt söt med alla små söta fåglar jag bara ville ha med mig hem. Så jag ångrar inte det spontana filmvalet.
Idag var vi i Skillingaryd och fotade till mitt multimediaprojekt, hittade Edding och Olsson och åt pizza med dem också. Sedan tillbaka till skogen en liten stund.

Bilder från i måndags.


Och bilder på Kim idag när vi var på väg hem från Skillingaryd och han sjöng med i en av Rihannas låtar. Dessutom hans presenter från mig. Haha, han som tjatade om att han ville ha en bil och jag tröttnade på det och sa "ja, det är klart du ska få en bil älskling!". Tre leksaksbilar duger lika bra kan jag ju tycka. Och parfymen är Armani Code, mhm.


det har glömts ett hjärta kvar i frosten

Fin dag i stan med min fru idag. Köpte Kims presenter, åt på Jensen's, satt vid hamnkanalen en liten stund innan vi förflyttade oss till Twin för varsitt glas vitt vin och lite kedjerökande innan PappaJan kom och hämtade oss. Plockade upp Anna och Tizzy och sen åkte vi till Vaggeryd och handlade. Efter det satt jag, Julia och Anna på trappan hos Julia och pratade och rökte ett tag innan Anna gick hem och Julia och jag satte oss framför varsin dator. Jag blekte Tizzys hår också.
Några bilder togs under dagen, men de kommer någon annan dag. Ska lägga upp bilder från i fredags också någon dag (en har egentligen redan kommit upp och publicerades igår).

Det blir en fin vecka med massor av mat, onsdagen bjuder även på bio.

naken i treveckorslakan tunna som drömmar

Du säger "när ni var små, säg vilka droger tog ni då?"
När vi var små sköt vi kåda, bark och stål
Och hjärnan blev mjuk av luthersk ångest inför Gud
Och så blev jag sjuk och blev den skugga du ser nu

Jag är född i en tid precis när dammet lagt sig ner
En meningslös tid, exakt en tusendel försent
Och visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna, tysta liv
En vild fantasi som dränks i lådvinsnostalgi

Men när natten var ljus
I ditt sjuttiotalshus
Och du är ånga, spår av ett moln
I en dröm om att fly till någonting nytt
Och du håller så hårt och när längtan blir svår
Så är jag din, din, din att ta med
Att ta ut, att ta in i någonting nytt

Och när natten var ljus
I vårt åttiotalshus
Så är vi långt, långt, långt härifrån
I vår dröm om att fly till någonting nytt
Och vi håller så hårt, men den här drömmen är vår
Och du är min, min, min att ta med, att ta ut på en jakt
Efter tiden som flytt

du ville ändra på dig själv och på din värld men fick då ofrivilligt se att den var seg

Nyss märkte jag att min och Kims tandborstar inte var omtyckta av Felicia; hon hade möblerat om bland alla tandborstar och ersatt min och Kims med en eltandborste eller vad de heter. Dock hittade jag Kims tandborste igen (inte så svårt, bara att leta efter den gröna som spretar mest, haha), men inte min egna så jag fick ta en ny.

I alla fall, förfesten och krogen igår var bra. Min egen version av p2 var nog inget vidare blandat ("liiiite vodka och mycket sourz" = 50/50-blandningar), vi dansade, jag blev skallad av en kille så jag hamnade med bakhuvudet i en pelare av betong vid garderoben på Centrum och det var nära att jag gick tillbaka in för att smälla till honom sen, köpte mat på Panda Wook, var rätt nära att slå till några andra också (efter att de inte fattade "GÅ!" och massa viftandes med armarna), fick nog livet räddat ett par gånger av Josse för att jag höll på att ramla, dansade på bardisken med Jessica... Ja, det var en händelsefull kväll. Känns som det händer mer och mer för varje gång jag går ut ungefär - första gången hände inte ett dugg, fjärde gången blir man skallad och dansar på bardisken. Men det var en trevlig kväll som jag tackar alla för!

and we dance in the living room, dance on the sidewalks

I stort sett spontant åkte till Kim i söndag och sov där till igår, kom hem och åt och sedan blev det ännu en resa hem till Kim för att sova där en natt till. Bra, bra.

Idag spenderades fotolektionen på Ryhov för att titta på foton som hänger i korridoren och sedan fota i studion med Jessiica och fixa två bilder vi haft i läxa.
Teatern spenderades i kockmössa och kockbyxor ute i korridoren för att öva på vår grej. Vi läste igenom den typ tre eller fyra gånger, jag åkte med bussen lite tidigare.
När jag kom hem var Neo här, så pussade lite på honom. Hade fått massa brev osv också, bland annat har min Popadelica-biljett kommit (två av någon konstig anledning även om jag bara beställde en och båda är exakt likadan med samma nummer och allting och det är betalat för en osv. I två helt skilda kuvert dessutom), mina hörlurar jag beställde i fredags OCH jag fick ett handskrivet brev för första gången på flera år. Så fort jag såg kuvertet visste jag att det var från min Soffpotatis. Funderar starkt på att åka till Västervik och hälsa på, det vore nog bra för oss båda två. Älskade vän, jag vill verkligen att du ska klara allting. Och jag ska sätta mig imorgon tror jag och skriva ett brev tillbaka. Känns nästan som man är tillbaka i tiden, innan Facebook och allting fanns och man skrev brev till folk. Rätt fint ändå.
Åt, och satte mig för att plugga. Fick jag något pluggat i tid? Nej. I ren frustation gick jag till mamma och bad om hjälp innan det kom fram att hon varken hade läst boken eller sett filmen Stolthet och fördom, så jag satte mig och svor till Julia på msn, varav jag ringde henne och hon hjälpte mig. Tack! Så nu ska jag renskriva det lite snabbt och sedan sova som jag längtat efter hela dagen!

fy fan vad skönt att jag slipper bli 25

Kräks nästan upp mina inälvor för att jag hostar så mycket. Tänker ta mig fan köpa min chokladtårta, några Red bull och nya cigaretter idag, och det ska även införskaffas hosttabletter. Och medan jag väntar på att allt detta ska hända dunkar jag Hellsystem och hostar ihjäl mig.

Letade dessutom upp en rolig konversation mellan mig och Julia som ägde rum för nästan en månad sedan. Vår humor equals love ♥
Julia: "flåoho" skriver kyss hela tiden. det låter snuskigt nästan. så vuxet. puss är bra för då är man fortfarande liten. typ, om jag skriver puss så låter det sött, lite sådär mysigt. KYSS blir mera...
Jag: come and get me!
Julia: tyskt och snuskigt analsex
Jag: han är ju tysk med
Julia: HAHAHAHA, I can see the connection

jag ska vara tyst från och med nu och se vad som händer när det bränner till

Jag sms:ade min Soffpotatis inatt och berättade hur mycket jag saknar henne. Jag fick hennes adress idag så jag kan skicka brev istället, det skulle tydligen vara bättre sa hon.
Förhoppningsvis får jag träffa henne snart också, så allting blev lite bättre.

Annars hade jag tänkt att jag skulle sätta mig på altanen och lyssna på musik och läsa en liten stund, det känns som det behövs. Måste plugga idag igen också, och det lär nog bli ikväll. Ska plugga inför mitt prov i mediekommunikation på onsdag och skriva på filmkunskapen inför redovisningen på fredag.
Oh good god, bara låt mig hoppa av skolan istället för jag orkar ta mig fan inte.

Märkte dessutom igår när jag satt och skrev i min elevkalender allting jag har kvar att göra och när jag skulle göra några prov jag har efter mig att det är ju för fan nästan ingen tid kvar i skolan. Skulle skriva i ett prov jag har veckan efter lovet och skulle sätta in provet om språkhistoria på onsdagen veckan efter, kollade på datumet; 4 fucking maj! MAJ. Vart fan har tiden tagit vägen? Även om det är april. För övrigt kan jag knappt fatta att det är april heller för den delen, för mig är det fortfarande mars. April började nog aldrig för mig...


a fucking human hockey ball. I will fucking kill you

Dunkar Hellsystem och annat mysigt som satan nu. Snart blir det mat.

En ny älskling är äntligen i mina ägor; Xperia X8.
Och jag råkade precis skvätta Red bull i ansiktet på mig för andra gången sedan jag kom hem.

Maten var bra. Mina Red bull är bra. Musiken är bra. Fuck yeah, nu ska jag ta en cigarett och sedan göra några uppgifter från skolan!
Hela helgen ska spenderas med plugg, Red bull och bra musik. Skulle köpt en chokladtårta idag med, men jag orkade inte riktigt... Får nog bli imorgon istället.

Sådär, ja, nu slänger jag iväg Rangar mot skrivbordet så jag kan koppla i mina högtalare och dunka musik och sedan pluggar jag järnet ikväll. Eh, ja, det får nog duga. Och jag lär nog klara av en hel del av det jag ska göra.

Undercover - Hellsystem
Barbra Streisand - Duck Sauce
I Sit On Acid - Lords Of Acid

I lost a friend somewhere along in the bitterness

Det blev ingen ny mobil igår, men det blir det imorgon. High five! Och jag väljer ett mellanting; jag väljer inte Xperia x10 som är gigantisk och inte heller x10 mini (om det heter så? Den där pyttelilla saken). Utan jag kör helt enkelt på Xperia x8. Hur bra som helst tycker jag allt. Började dock tveka på om den ska vara vit eller svart nu. Fuuuck.

Ja, i alla fall, efter mobilpratandet på Telia åkte Kim och jag hem till mig, fixade lite mat, tittade på TV och hade det bra. Somnade sent igår, åkte inte till skolan idag, Kim gick strax innan 17, jag satte mig och åt choklad och tittade på senaste avsnittet Top Model cycle 16. Jag känner fortfarande ett litet craving efter en sådan fin päls från Rachel Zoe - inte precis någonting man bara pungar upp med pengar till...
Som följd för att jag sover ensam vaknar jag hela nätterna, förvirrad, trycker på något avsnitt Vänner eller Grey's och somnar sedan om med handen på datorn, vaknar ungefär 20 minuter senare från något som egentligen inte är någon riktig sömn och gör om samma sak. Och så ser det ut hela nätterna. Jag måte även hitta exakt vart jag var i ett avsnitt när jag somnade innan jag kan somna om. Som tack för allt det här får jag ingen bra sömn och sover sedan bort halva dagen ungefär. Jag kaaanske borde prova på någonting nytt som får mig att somna tidigt och får mig att sova hela nätterna. Det kanske kan fungera att träna. Eller äta bättre än jag gör, alltså nyttigare och inte massa pizza och glass hela tiden.

Jag vet inte vad jag ska göra av den kommande timmen... Det är dock varmt på altanen, så det känns lite som att det är en bra idé att sätta sig med en kopp te och min jättebra bok där ute.
Måla om naglarna? För första gången på jävligt länge orkar jag inte bry mig, utan jag låter naglarna vara som de är; så avskavt är det faktiskt inte. Craving efter ett nytt nagellack dök upp. Nej.
Craving efter någonting att ha på krogen nästa vecka. Nej, för fan, vi kör på nyårsklänningen istället! Sådär, där sparades upp emot 500 kronor på det enkla sättet. Egentligen 420 kronor ungefär; måste köpa strumpbyxor att ha till. Klart att Jessicas 18-årsdag ska firas med förfest och Centrum nästa fredag! Där sparas också några hundra; inte så många öl, cider eller drinkar behövs betalas.
Nej, nu flyr jag ut på altanen, imorgon sköts skolan (plus en extra lektion, multimedia är verkligen så otroligt jävla trevligt) och allting slutar med att jag är hemma runt 19-tiden imorgon och sedan ska helgen spenderas med mediekommunikationsplugg inför onsdag. Jag undrar vilket prov läraren hade räknat med att göra; informationsprovet eller det från i höstas? Jag röstar för det i höstas.

behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll

Åkte hem från Hok innan. Redan när jag satt på tåget fick jag ångest för att jag skulle spendera natten ensam. För att sysselsätta mig när jag kom hem satte jag mig och tittade ikapp på några avsnitt av Top Model cycle 16, åt mat och åt sedan nästan en hel Ben&Jerry's. Kände precis ett craving för att måla om naglarna i samma färg med så det gjordes också.
För övrigt satt jag precis och försökte föreställa mig hur det skulle vara att träffa Rachel Zoe (bara för att hon dök upp i Top Model). Konstaterade att jag skulle börja gråta (vilket jag nästan gjorde när jag tänkte på det). Jag grät nästan av lycka när jag träffade Oliver Ackermann och fick hans autograf och fick krama honom, men Rachel Zoe är liksom... Hon är Rachel Zoe. Finns inga ord för henne.



du kan väl stirra upp mot stjärnorna så att vi har nåt gemensamt

Jag har sovit bort halva dagen till dåliga skräckfilmer; The exorcism of Emily Rose och The hunting in Connecticut. Framåt kvällen gjorde vi massa kinesmat och kycklingspett följt av massa glass. Vi kompenserade det med en promenad på nästan tre kilometer och sedan blev vi sittandes vid varsin dator och nu ska jag lägga mig och läsa om inte Julia hade tänkt att gå och lägga sig nu med.
Imorgon blir det nog skola om jag mår bättre på morgonen, sen hem och på onsdag ska jag få umgås med min man.

Har dessutom fått min gamla granne att gå med på att göra sushi till mig (behövde dock bara säga snälla och lova att bjuda på en cigarett), så nästa helg kanske jag får äta hemmagjord sushi! Blev dock väldigt sugen på sushi redan nu. Och att titta på Horton.

Well, sova var det nu, yes.
Over and out.

jag litade på såna ögon. det står jag sviker dig idag

Klart mina förkylning skulle bli värre så ni sitter jag sjuk hemma hos min fru. Huvudet värker, näsan är överfull med snor och halsen gör ont. Funderar på att snart gå ner och kolla om den där glassen finns, om inte annat hitta någonting att äta. Och titta på skräckfilm, vi som tyckte det var en jättebra idé eftersom det är ljust ute.

Och jag hoppas att du någon jävla dag kan försöka förstå.
För jag är trött på att förklara.
Trött på att försöka hitta ord.

ibland är en lögn det finaste man har

Jag har bara tittat på K-on och sovit hela dagen. Ätit också, men ändå. Somnade till slut från K-on under mina täcken med min Kim-luktande Håkan-tröja framför näsan och drömde en och annan mardröm som jag inte kan minnas, vet bara att jag vaknade av att hjärtat slog snabbare än på en kanin och ögonblicket innan jag slog upp ögonen var bara hemskt.
Gick och åt mat och tittade på K-on, råkade tappa en potatisbit på tallriken så det skvätte sås över hela datorn... Nu ska jag dock röka innan jag hoppar in i duschen lite snabbt, packar ihop mina saker och flyr till Hok. Jag ska få äta spagetti och köttfärssås á la Såswald; den bäst köttfärssåsen som existerar. Jag kan dock inte göra den (gav mig på ett försök en gång - alldeles för mycket chilisås), men Julia klarar av den konsten.
Får heller inte glömma att springa in på ICA när jag är på väg till tåget. Ska beklaga mig lite mer över mentholcigaretter jag aldrig blir av medan jag vandrar med musik i öronen och ser livet annorlunda.

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det

Fredagen blev bra. Till en början. Efter att Centrum stängt och vi skulle köpa mat innan vi åkte till Louise för att sova var jag bara arg. Riktigt jävla arg.
Och det höll i sig hela dagen igår, till och med efter att jag kommit till Julia. Vi åt kebabtallrik och tittade på True Blood. Anton kom och hämtade oss och körde mig till stationen i Vaggeryd, åkte med Låväh till Klevshult och när jag kom till Värnamo gick jag upp till Jocke några timmar. Tittade på film, var på Willys och köpte buffalo wings, chips och Ben&Jerry's, tittade på mer film och till sist satt jag ute på Jockes altan och pratade med Fidde.
Somnade typ på en gång när jag kom hem, slängde på ett avsnitt K-on för att muntra upp mig själv och kröp ner under mina täcken och det gick fem minuter så hade jag somnat.

Vaknade idag, åt chips och gav mig sedan på min Ben&Jerry's tillsammans med något avsnitt K-on. Även om jag har övergett Ben&Jerry's nu ska jag fortsätta titta på K-on och sjunga Kom igen Lena! om och om i huvudet igen. Som en påminnelse för mig själv.

remember

Note to slef: betala utträdesavgiften.
Lättare att komma ihåg om man skriver på bloggen. Lättare att se det och komma ihåg det då.

och jag är, jävlar i min låda, ingen tanklös idiot

Sitter hos min fru och taggar krogen som tusan! Vi har dansat tango, hon dansade den bästa "strippdansen" någonsin, lyssnar på massa gammal musik och sjunger med fult.
Jag längtar till ikväll, och efter mycket om och men har vi äntligen fixat med skjuts hem! Det blev tydligen en jävla massa krångel idag, så det var bara att skicka runt sms och skriva ut på Facebook att man efterlyste skjuts. Bra att det finns bra människor som ställer upp att köra!

RSS 2.0