nej, ni uppnår aldrig full kontroll

Herregud vad mycket som händer för tillfället. Jag har ingen ordning på någonting känns det som.
Hade ett lååångt staff meeting i fredags där vi fick reda på mycket som händer; göra om kök, bar osv, öppning av ny pub och yadayada. Även ett samtal om våra löner och vad som kommer hända där. Vilket jag tror kommer bli bra, i alla fall över sommaren.
Flyttar även ifrån East Acton senare i vår och hamnar mer centralt och närmare jobbet och i Shepherd's Bush för några pund extra varje månad. Kommer bli otroligt bra, och vi kommer dessutom bara vara tre personer i en lägenhet, ännu bättre!
Skar mig ordentligt i fingret igår på jobbet. Det första jag gjorde i stort sett. Fick panik och sprang ner i källaren, stod i kemrummet och bara höll mig om fingret innan jag sprang tillbaka upp i baren, sen in på toaletten och hämtade papper, försökte göra klart beställningen men fick lov att ge upp och be om hjälp. Tog istället first aid kit och stod och försökte öppna den med lillfingret av allt i hela världen för att till sist få hjälp med desinfektion och plåster. Ett tag trodde jag att jag skulle ramla ihop, det blödde så mycket. Tog tyvärr inte bara i fingret utan även nageln...
I övrigt lyckades jag med att skära mig på en öppnare som nyligen satts in i baren, fick nästan ett vinglas i huvudet och tappade kortmaskinen över någons öl så hans kompis fick hela ölen i knät, hehehe. Bjöd dock på old fashioned to make it up for them.

Sitter just nu med en maskin tvätt i tvättmaskinen, lyssnar på jazz, en resväska halvt färdigpackad och en lista på saker att packa och göra innan jag ska till jobbet senare. Räknade ut att jag måste gå hemifrån vid 6-tiden imorgon, och det är ju nackdelen när man planerar tidiga flyg för att få mer tid i Sverige. Är livrädd för att försova mig och vakna vid 8.45 imorgon - när mitt plan lyfter. Fick nyss mina sms-biljetter från tågen och ja... Jag måste börja göra någonting nu annars kommer jag aldrig hinna köpa present och skriva ut mina biljetter innan jag ska till jobbet. Måste packa också.

I've got soul but I'm not a soldier

I lördags var det ett halvår sedan jag flyttade till London. Tänk att jag från början tänkte att jag bara skulle stanna här i ett halvår, men sedan ändrade mig till ett år.. Och nu efter ett halvår känner jag att tiden går alldeles för fort, jag kanske inte alls känner mig redo att lämna London i september? Alldeles för mycket tankar på allt och inget, och vi får helt enkelt se vad som händer.

Kan knappt komma på någonting som hänt senaste veckorna. Det har varit mycket jobb, jobbar sex dagar i veckan nu och pusslar en del för att slippa göra en miljon saker på min enda lediga dag. Fast på min lediga dag förra veckan hann jag ändå med en jäkla massa saker (tack vare att jag gjorde en lista).
Någon dag förra veckan blev det matlagning och vin hos B efter jobbet, vilket betyder mitt i natten i stort sett. Igår var det italiensk middag hos en annan kollega, och idag när jag vaknade hade jag ingen röst alls. Har tydligen åkt på någon konstig förkylning som inte riktigt bryter ut, den kommer mest på morgonen eller på kvällen och har hållt på sen i söndags.
Häromveckan bokade jag dessutom biljett till Download Festival. Så 12-14 juni får jag se Slipknot, Manson, Mötley Crüe och Slash bland annat!

Mycket svamlande (som vanligt), och nu ska jag föna håret snabbt innan min kinamat dyker upp vid ytterdörren. Höjden av lathet.

RSS 2.0