dag 09 - min tro

Jag anser att religion borde avskaffas eftersom det bara är totalt jävla meningslöst. Det enda positiva i det är att när man inte tycker om någonting i världen så kan man lägga skulden på en grupp människor med en viss tro, men tro fan att de blir arga då och så är man tillbaka på ruta ett ungefär.

Jag är i alla fall inte troende någonstans, jag är med i Svenska kyrkan, men vad är bland det första jag ska göra när jag fyller 18? Jo, skriva ur mig ur den där jävla kyrkan.
Jag tror på dinosaurierna och att människan härstammar från aporna.
Jag tror på återfödelse och karma och har många gånger fått höra att jag då tillhör antingen hinduismen eller buddismen, men nej, jag sätter mig inte inom någon religion.
Jag tror på återfödelse för jag anser inte att det finns någon himmel eller något helvete eftersom jag inte tror på bibeln, och att man bara lever en gång känns helt meningslöst. På tal om återfödelse fick jag ett otroligt bra svar från en väldigt vis man i somras när jag frågade hur gammal han var; "i själen är jag över 2000 år gammal, men i den här kroppen har jag levt 22 år". Det är det bästa svaret jag någonsin har fått när jag frågat efter någons ålder. Det var även också en person som tror på återfödelse som sa det.
Jag kan utveckla min tro på återfödelse lite mer; jag tror inte att man bara återföds som kvinna eller man beroende på vilket kön man har i detta livet, jag tror att man någon gång har varit det andra könet också eller ett djur och liknande. Med andra ord anser jag att jag har varit man i ett tidigare liv.
Karma låter otroligt logiskt, och det stämmer jävligt bra tycker jag. Gör du bra saker får du bra saker "tillbaka", gör du dåliga saker it'll hit you right back, /slap in your face.
That's it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0