I'm sick of hiding my heart when the stars move on

Flytten gick bra, att flytta möbler gick bra och allt är i sin ordning nu. Till början hade vi varken värme eller varmvatten, men tydligen var trycket för lågt i någon pump eller liknande. Jag la på minnet att aldrig någonsin införskaffa ett vitrinskåp av ren vilja. De är tunga och jävliga att flytta.

Annars har det varit full rulle hela veckan. Efter jobbet i söndags åkte jag på födelsedagsfest och kom hem vid klockan 5 på morgonen efter en misslyckad efterfest.
I tisdags hamnade jag i Soho med en gammal kollega efter jobbet och var för första gången på casino. Spelade roulette och förlorade bara. Till slut gav vi upp och tog bussen hem och jag missade trottoarkanten något så kopiöst och låg platt på magen på trottoaren utanför bussen. Resulterade i ett stort blåmärke på ena knät. Note to self; se upp för trottoarkanter efter att ha druckit tequila halva natten.
I torsdags var jag i Little Venice för första gången och hade sååå höga förhoppningar. Dock var det inte mycket att se där, vet inte om det kanske är fel säsong eller något? Får försöka vid ett senare tillfälle och se.
Igår lagade jag mat i London för första gången! Om man inte räknar det som att laga mat när man bara lägger in frysmat och vitlöksbröd i ugnen vill säga.. Och eftersom jag är ledig idag igen tänkte jag att jag borde pallra mig iväg till gymmet för första gången och simma. Kollade öppettiderna inatt efter jobbet och hittade vattengympa. Bara att boka och idag traskade jag iväg på vattengympa, traskade hem och drack en kopp grönt te och ska börja laga mat snart. Skulle så gärna vilja ha en pizza, men det finns en kycklingfilé i kylskåpet som måste användas. Och sötpotatis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0